Vrhunska ponuda za Vas

Ukoliko razmišljate o kupovini novog stana, na pravom ste mestu!
1. Naselje zatvorenog tipa; Ograđen prostor sa interfonom i video nadzorom
2. Odvojen pešački i kolski prolaz; Uređena zelena površina
3. Daljinsko otvaranje kolskog ulaza i garažnih vrata
4. Lift od garažnog suterena do svih etaža
Prvo stambeno naselje zatvorenog tipa u Obrenovcu za Vas i Vašu porodicu.

Ograđen prostor oko objekta, sa interfonom i video nadzorom na dvorišnom ulazu i vratima zgrade, pružaju sigurnost stanarima, dok odvojena pešačka i automobilska staza omogućava bezbedno kretanje. Uređena zelena površina, površine 815m², predstavlja oazu za odmor i mesto za igru najmlađih. Važna stavka za vlasnike automobila je da se daljinskim upravljanjem otvara kolski ulaz u krug naselja, kao i u garažna vrata, odakle se direktno liftom ide do željenog sprata. Objekat je se konstruiše prema svim standardima, zidan klima blokom, postavljena dodatna termo izolacija a poseduje i pasoš energetske efikasnosti. Sva ulazna vrata stanova su sigurnosna, kvalitetne domaće proizvodnje. U stanove se postavlja klasičan drveni parket , a PVC fasadna stolarija je nemačkog profila i okova proverenog kvaliteta. Uz sve navedeno, pogodnost je što imate mogućnost refundacije PDV-a od 10%, na kupovinu prvog stana. Kvalitet gradnje garantuje proverena i iskusna investitorska firma sa preko 200 izgrađenih stanova.

Stambeni blok će se sastojati od tri zgrade, a svaka zgrada će imati po 15 stanova. Kraj izgradnje prve zgrade i njeno useljenje predviđeno je za jul 2017. godine. Trenutno je ostalo vrlo malo slobodnih stanova u prvoj, a počinje se sa rezervacijama stanova za drugu zgradu.

U Obrenovcu u neposrednoj blizini centra, a opet u mirnom delu grada, u ulici Kralja Milana, nalazi se stambeni objekat sa idealnim uslovima za kvalitetan život.

PROVERITE ZAŠTO JE OVO NAJBOLJA PONUDA!POZOVITE 069/ 419 88 00

Bočna strana – do ulice
Bočna strana – dvorišna
Prednja strana – ulaz
Zadnja strana – ulaz garaža
stan 4, prvi sprat – primer
stan 5, prvi sprat – primer
stan 6, prvi sprat – primer
stan 7, prvi sprat – primer